• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2019

18:50

LEGENDA JUNAJTEDA DIGLA GLAS! Čuveni fudbaler poručio: Vratite Matića u tim!

Fudbal

LEGENDA JUNAJTEDA DIGLA GLAS! Čuveni fudbaler poručio: Vratite Matića u tim!

Podeli vest

Reprezentativac Srbije Nemanja Matić mogao bi ove zime da promeni sredinu i napusti Mančester junajted, ali ne slažu se svi sa tim da za našeg vezistu nema mesta u ekipi

 

Od početka sezone, srpski fudbaler skupio je samo pet nastupa za Crvene đavole, a jedine dve utakmice koje je cele odigrao je u Ligi Evrope. Ipak, nisu svi zaboravili Matića, neko i dalje misli da za njega ima mesta u startnoj postavi Junajteda.

PROŠLE SEZONE BISMO PRIMILI PET KOMADA! Solskjer ne žali previše za porazom u 91. minutu!

I to nije bilo ko, već legenda kluba. Nekadašnji golman Piter Šmajhel savetovao je Olea Gunara Solskjera, doduše preko novina, da vrati Matića u prvih 11.

- Mančesteru je potreban igrač kao što je Matić, da zauzme tu poziciju defanzivnog veziste i da smiri igru. Njega ljudi kritikuju da je spor i da previše igra pasove unazad, ali nekada su takvi potezi potrebni ekipi. Meni se sviđa kako igra Fred, ali mu je potreban uz njega jedan snažni igrač, neko ko može i njega da kontroliše - ocenio je Solskjer.

Pitanje je, ipak, ima li vremena za tu promenu u timu Mančestera, jer se sve više piše i priča da će srpski fudbaler u januaru promeniti sredinu. Za njega su, kako je objavljivano po medijima sa zapada, zainteresovani i Atletiko Madrid, Inter, Juventus, Bajern... Uglavnom, jakih ponuda mu neće faliti.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija