• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2019

20:10

MARKO, ŠTA JE SA GRUJIĆEM? Nemci zbunili pitanjem vezistu Herte, evo kako im je odgovorio!

Fudbal

MARKO, ŠTA JE SA GRUJIĆEM? Nemci zbunili pitanjem vezistu Herte, evo kako im je odgovorio!

Podeli vest

Srpski fudbaler Marko Grujić posle odličnog starta sezone u Herti ne briljira u poslednje vreme, a to nije promaklo ni nemačkim novinarima koji su mu postavili direktno pitanje u vezi sa njegom formom

Berlinski Morgenpost je se bavio tim slučajem, uz startno pitanje "Gospodine Grujiću, šta nije u redu sa Markom Grujićem?"

Kako to mislite - uzvratio je kontrapitanjem zbunjeni Grujić.

Posle pojašnjenja, da se pitanje odnosi na utisak navijača da srpski fudbaler ne pruža partije koje se od njega očekuju, usledio je neodređen odgovor.

- Teško je reći. Ceo tim je u lošem periodu, ne znam koji igrač trenutno igra dobro. Nemamo samopouzdanje, ne igramo dobro, u teškoj smo situaciji. Vratiće se se, ako smo pobednici - rekao je Grujić.

On je istakao i da u ovoj sezoni ne igra na svojoj omiljenoj poziciji.

- Od početka sam bio usamljen kao zadnji vezni, daleko sam od gola i ne mogu da šutiram niti da igram glavom. Sada nas ima dvojica, ali smo na 30 metara od svog gola - dodao je Grujić.

Vezni fudbaler je i dalje pod ugovorom sa Liverpulom, a u intervjuu je zaključio da se nada da će moći da dobije šansu u engleskom klubu.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija