• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2019

14:35

KONAČNO IZAŠAO IZ ILEGALE! Bivši predsednik Zvezde se povukao iz javnosti posle odlaska sa "Marakane"

Fudbal

KONAČNO IZAŠAO IZ ILEGALE! Bivši predsednik Zvezde se povukao iz javnosti posle odlaska sa "Marakane"

Podeli vest

Nekadašnji predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić povukao se iz javnosti nakon što je otišao sa Marakane krajem 2012. godine

Lukić se posle neuspešne epizode u Zvezdi, gde je od 2009. do 2012. vodio klub, potpuno povukao iz javnosti.

Ne pojavljuje se na utakmicama, ne daje intervjue, ali  su ipak tokom proteklog vikenda prvi put  mediji imali priliku da ga vide. On se pojavio na svadbi Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić u pratnji supruge Irene.

VUČIĆU TEŠKO ZBOG ZVEZDE: Nikada nisam napustio stadion pre kraja, ne zviždim timu koji volim! Nadam se pobedi Partizana

SVE BLIŽI ZVEZDI, NAVIJAČI U TRANSU! Prepreka više nema, ljubimac "delija" menja Milojevića?

Foto: Informer

 

Vladan Lukić je svojevremeno, dok je igrao u Zvezdi početkom devedesetih bio u vezi sa Cecom. Svojevremeno su i slikani zajedno na ispraćaju Vladana Lukića u vojsku juna 1990. godine. Mediji su spekulisali da se par čak i verio i očekivala se i svadba, ali ih je sudbina kasnije ipak razdvojila.

 

NA TERENU NOĆNA MORA, ALI U KASI...Evo koliko je Zvezda zaradila od Lige šampiona!

ZVEZDA JE DNO DNA, ULJEZ U LIGI ŠAMPIONA! Hrvati NAJSTRAŠNIJE ISPLJUVALI crveno-bele!

 

Očigledno, prijateljstvo je ponovo pokrenuto nakon što je to izgovorio, pa je Lukić sa suprugom došao na svadbu sina svoje bivše.

Inače, na svadbi su bili Dejan Tomašević i Luka Adžić sa suprugama

Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija