• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2019

11:07

POČINJE DA NERVIRA CEO PARIZ! Nejmar se*e po klubu!

Fudbal

POČINJE DA NERVIRA CEO PARIZ! Nejmar se*e po klubu!

Podeli vest

Teške reči... Nekadašnji francuski fudbaler Emanuel Petit optužio je Nejmara da se ne trudi dovoljno u dresu Pari Sen Žermena

On ne može da veruje da se neko ponaša kao što to radi Nejmar.

- Kada sam igrao sa Zidanom i Đorkaefom, znao sam da oni mogu odlučiti utakmicu te smo prihvatili njihove propuste u odbrani. Pokrivali smo ih pošto smo znali da im treba samo jedan potez, ali ovo nije slučaj uopšte sa Nejmarom. On igra za sebe i samo za sebe. Stavite se u poziciju njegovih saigrača u svlačionici PSŽ-a, koji mesecima žive sa prohtevima igrača koji s*re po klubu i navijačima, bez poštovanja - rekao je Petit.

(FOTO) KONAČNO JE OSTVARIO ŽELJU! Zidan uhvatio Mbapea i nema nameru da pusti, ali stvarno!

Nejmar već neko vreme pokušava da napusti Pariz, a Petit nije jedini njegovo ponašanje počinje da nervira i navijače i svi su izgubili stpljenje sa Nejmarom.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija