• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2019

20:57

JUVENTUS POKUŠAVA DA ZATAŠKA SUKOB RONALDA I SARIJA! Kasano otkrio šta ne štima u "staroj dami"!

Fudbal

JUVENTUS POKUŠAVA DA ZATAŠKA SUKOB RONALDA I SARIJA! Kasano otkrio šta ne štima u "staroj dami"!

Podeli vest

Nekadašbnji italijanski reprezentativac Antonio Kasano otkrio je da postoji sukob između Kristijana Ronalda i Mauricija Sarija u Juventusu, ali da se sve radi kako bi se to zataškalo

Mislim da Ronaldo ima veliki problem sa Sarijem. Sve je počelo sa one dve uzastopne izmene koje bi iznervirale svakog igrača. Po mom mišljenju, između njih postoji problem a Juventus je uspeo to da primiri - rekao je bivši fudbalski as italijanskim medijima.

Na teren je tada ušao Paulo Dibala koji će kasnije u kombinaciji sa Gonzalom Iguainom dati gol za pobedu. Portugalac je tom prilikom opsovao svog trenera, mada je kasnije rekao da je Sari bio u pravu što ga je menjao jer je pokušavao da igra povređen.

Podsetimo, Ronaldo je večeras odbio da dođe na dodelu Zlatne lopte u Parizu zbog toga što će ona najverovatnije pripasti Lionelu Mesiju.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija