• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2019

14:50

PROSINEČKI DOBIO ZAMENU! Navijači Zvezde ga oterali sa Marakane, sada preuzima Bosnu i Hercegovinu?

Fudbal

PROSINEČKI DOBIO ZAMENU! Navijači Zvezde ga oterali sa Marakane, sada preuzima Bosnu i Hercegovinu?

Podeli vest

Bivši trener fudbalera Crvene zvezde Dušan Bajević ozbiljan je kandidat za novog selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine, pišu tamošnji mediji

Posle odlaska bivšeg fudbalera i trenera Zvezde Roberta Prosinečkog sa klupe BiH, Bajeviću je ponuđeno da vodi "zmajeve" u baražu Lige nacija za plasman na EURO.

DA LI ON MENJA MILOJEVIĆA? Ljubimac navijača Zvezde za Informer otkrio da li stiže na Marakanu!

Interesantno je da je proslavljeni jugoslovenski reprezentativac član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH i zajedno sa Zvjezdanom Misimovićem, Sejom Kajtazom i Munirom Talovićem ima pravo glasa za novog selektora.

Bajević ima veliko iskustvo, osvojio je čak osam titula prvaka Grčke sa AEK-om i Olimpijakosom, ali poslednji trenerski angažman imao je pre sedam godina u Atromitosu. Mnogi ga pamte po njegovom odlasku iz Crvene zvezde kada je nakon skadiranja "delija" napustio teren usred utakmice i podneo ostavku.

Kandidat za naslednika Prosinečkog je i srpski stručnjak Veljko Paunović, osvajač titule prvaka sveta sa omladinskom selekcijom Srbije.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija