• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2019

22:14

LUKA, BUDI STRPLJIV! Joviću se na leto otvara sjajna prilika u Realu!

Fudbal

LUKA, BUDI STRPLJIV! Joviću se na leto otvara sjajna prilika u Realu!

Podeli vest

Iskusni francuski napadač Karim Benzema mogao bi na leto da se posle 11 godina vrati u matični Lion, što bi moglo da oslobodi mesto Luki Joviću u Realu!

Predsednik Lavova Žan Mišel Ola, poznat po „zapaljivim“ izjavama otkrio je kako Lion planira angažman Karima Benzeme onog časa kad se za to ukaže prilika.

- Povratak Benzeme je izvodljiv. Prošle godine, dok mu je menadžer bio Karim Džaziri, pričali smo o toj mogućnosti. U međuvremenu, došlo je do velikih promena u Real Madridu - podseća Ola, iz čijih se reči može naslutiti da bi, možda, Karim izgubio mesto u prvih 11 da se Zinedin Zidan nije vratio na klupu.

Situacija se drastično promenila. A Benzema sipa i ne planira da stane. Ove sezone već je dao deset golova u Primeri i četiri u Ligi šampiona.

- Karim je neizmerno talentovan, jedan je od najboljih francuskih fudbalera i to su razlozi zbog kojih transfer nije moguć u ovom trenutku. Možda će biti sutra. Ili prekosutra. Sportski direktor Žunjino je već pričao o tome, a kad naše sportski direktor nešto kaže, on to i ispuni - rekao je Žan Mišel Ola.

Podsetimo, Karim Benzema je pre dolaska u Real odigrao 148 utakmica za Lion: dao je 66 i namestio 26 golova.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija