• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blicsport

06.12.2019

10:30

SADA JE SVE JASNO! Kokeza progovorio o statusu Ljubiše Tumbakovića u reprezentaciji Srbije!

Fudbal

SADA JE SVE JASNO! Kokeza progovorio o statusu Ljubiše Tumbakovića u reprezentaciji Srbije!

Podeli vest

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza otkrio je kakvi su planovi našeg nacionalnog tima, odnosno kakav je status selektora Ljubiša Tumbakovića na njegovoj funkciji

 

Prvi čovek srpskog fudbala stavio je tačku na spekulacije o smeni Tumbakovića.

ŠTOPER NAPUŠTA ZVEZDU? Crveno-beli ostaju bez defanivca, Turska prva opcija?

- Ne sviđaju mi se pisanja pojedinih tabloida koji su već smenili selektora i koliko vidim licitiraju sa imenima potencijalnih kandidata za njegovog naslednika. Nije bilo nijednog trenutka priče o odlasku Ljubiše Tumbakovića. Svakom treneru ili selektoru jedini sudija je rezultat. A mi se iskreno nadamo da će nas Tumbaković odvesti na Evropsko prvenstvo - kaže Kokeza za "Blic" uz uverenja da sa igračima koje ima na raspolaganju Orlovi zaslužuju da budu na Euru.

Foto: Starsportphoto

Da bi tamo zaista i došli moraće Aleksandar Mitrović da prvo u Oslu savladaju Norvešku,  a potom u Beogradu i boljeg iz duela Škotske i Izraela. A da bi se to i desilo, smatra Kokeza, neke stvari u svlačionici bi morale da se poprave. Ovog puta nema priče o “idiličnoj atmosferi“...

- Atmosfera je ključ uspeha, u ekipi mora da vlada jedinstvo, da bude hemije, a mislim da u prethodnom periodu to nije bio slučaj. Ukoliko na tom planu budemo pravi onda ćemo biti učesnici Prvenstva Evrope. Ja samo vidim ono što vidi i Srbija“, kaže prvi čovek FSS ne želeći da ulazi u raspravu o konkretnima slučajevima i igračima koji su možda iskočili iz koloseka.
“Pitanje za struku, selektora, sportskog direktora, saradnike. Ja ću samo reći da je Srbija iznad svih pojedinca. Svako nosi neku odgovornost. Selektor, igrači... Mislim da oni žele uspeh. Zbog sebe, svojih karijera, zbog dresa koji nose
- zaključio je predsednik Fudbalskog saveza.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija