• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta/Informer

07.12.2019

17:43

(VIDEO) DA LI SE SEĆATE UZBUDLJIVIJE BUNDESLIGE?! Borusija srušila Bajern u 90. minutu, Bavarci pali na šesto mesto - velika gužva u trci za titulu!

Fudbal

(VIDEO) DA LI SE SEĆATE UZBUDLJIVIJE BUNDESLIGE?! Borusija srušila Bajern u 90. minutu, Bavarci pali na šesto mesto - velika gužva u trci za titulu!

Podeli vest

Fudbaleri Borusije iz Menhengladbaha pobedili su Bajern iz Minhena sa 2:1 u 14. kolu Bundeslige pa su tako ostali na prvoj poziciji šampionata u Nemačkoj poslavši tako Bavarce na deluku šestu poziciju

 

Ivan Perišić doneo je prednost Bajernu u 49. minutu, izjednačio je 11 minuta kasnije Rami Bensebaini, a konačan rezultat postavio je isti igrač u 92. minutu iz jedanaesterca.

KLINSMAN ODUŠEVIO GRUJIĆA: Zadovoljstvo je raditi sa njim!

Borusija Menhengladbah je prva na tabeli nemačkog šampionata sa 31 bodom, odnosno ima bod više od Lajpciga, dok je Bajern šesti sa 24 boda.

Fudbaleri Lajpciga vezali su i petu pobedu u šampionatu, pošto su danas na svom terenu slavili protiv Hofenhajma sa 3:1 golovima Tima Vernera u 11. i 52. minutu iz penala i Marsela Zabicera u 83. minutu. Strelac jedinog pogotka za Hofenhajm bio je Ermin Bičakčić u 89. minutu.

Foto: Reuters

Borusija Dortmund je na svom terenu slavila sa ubedljivih 5:0 protiv Diseldorfa.

Po dva gola za pobednički tim postigli su Marko Rojs, u 42. i 71. minutu, i Džejdon Sančo, u 63. i 74. minutu, a u strelce se upisao i Torgan Azar u 58. minutu.

Borusija je treća na tabeli sa 26 bodova, dok je Diseldorf na 16. poziciji sa 12 osvojenih bodova.

U preostala dva meča, Frajburg je sa 1:0 pobedio Volfsburg, dok je Augsburg bio bolji od Majnca sa 2:1.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija