• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2019

07:15

(FOTO) HRVAT SMUVAO SE*SI SRPKINJU! Nekadašnji trener Dinama uživa sa prezgodnom Senkom!

Fudbal

(FOTO) HRVAT SMUVAO SE*SI SRPKINJU! Nekadašnji trener Dinama uživa sa prezgodnom Senkom!

Podeli vest

Nekadašnji trener Dinama iz Zagreba Zoran Mamić više ne krije da je u vezi sa prelepom Srpkinjom Senkom Mandić

Bivši fudbaler, trener i sportski direktor Dinama na klupskoj proslavi povodom Božića pre nekoliko dana nije se odvajao od atraktivne brinete. Na okupljanju su stalno bili zajedno i smejali se, a nisu se skrivali ni od fotoreportera.

HRVATI U ČUDU, NE MOGU DA VERUJU! Trener Varaždina sve ZABEZEKNUO izjavom posle meča sa Dinamom!

Nova devojka Zorana Mamića zove se Senka Mandić, rodom iz Srbije, a živi, kako 24sata.hr saznaje, u Dubaiju te radi u francuskom restoranu gde je zadužena za rezervacije gostiju.

Par je u vezi barem pola godine. Atraktivna Senka Mamiću često pravi društvo na tribinama. U julu su bili zajedno u svečanoj loži na "Maksimiru", a pre toga u maju zajedno su gledali još jednu utakmicu Dinama kad su ih prvi put fotografisali zajedno.

Foto: Facebook printscreen

Foto: Facebook printscreen

Foto: Facebook printscreen

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Francuska sobarica,da ne kažem nešto gore,jer samo takve mogu da potežu ovakve sramne poteze,da ponižavaju svoje poreklo.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija