• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

09.12.2019

19:10

DA LI ZNATE KOJI JE NAJVREDNIJI MEČ NA PLANETI? Ova utakmica vredi DVE MILIJARDE EVRA!

Fudbal

DA LI ZNATE KOJI JE NAJVREDNIJI MEČ NA PLANETI? Ova utakmica vredi DVE MILIJARDE EVRA!

Podeli vest

Vrednost fudbalera Barselone i Real Madrida, koji će se 18. decembra sastati u prvom ovosezonskom "El Klasiku", pročenjuje se na više od dve milijarde evra

Kako prenosi Mundo Deportivo, ekipa"kraljevskog kluba" vredi 1,19 milijardi evra, dok tim Katalonaca procenjuje na 1,18 milijardi.

(VIDEO) MAGIJA SUAREZA O KOJOJ ĆE SE PRIČATI! Barselona petardirala Majorku, Mesi stigao do het-trika, ali je Urugvajac BACIO NOU KAMP U TRANS!


Argentinac Lionel Mesi i Belgijanac Eden Azar predvode svoje timove po vrednosti, a pročenjuje se da i jedan i drugi vrede po 150 miliona evropskih novčanica.

Ispod cifre od 100 miliona u madridskom velikanu procenjuju se Rafael Varan i Vinisijus (po 70 miliona), a čak šetorica fudbalera, među kojima su Kazemiro, Toni Kros, Geret Bejl, Isko, Asensio i Luka Jović, imaju vrednost od 60 miliona.

Foto: APphoto

Napadač Barselone Antoan Grizman vredi 130 miliona, Dembele 30 miliona manje, dok je golman Ter Štegen vredan od 90 miliona evra.

Meč između Barselone i Reala igra se sledeće srede na "Kamp Nou".

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija