• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2019

20:29

IZBACIO IH, SAD GA TRAŽE! Engleski premijerligaš zainteresovan za Mitrovića!

Fudbal

IZBACIO IH, SAD GA TRAŽE! Engleski premijerligaš zainteresovan za Mitrovića!

Podeli vest

Dobre partije u Čempionšipu i tradicionalno dobra reputacija u engleskom fudbalu napadača Fulama Aleksandra Mitrovića zainteresovale su Aston Vilu da ga angažuju, prenose mediji na ostrvu

Mitrović je pretrošle sezone bio najzaslužniji za povratak Fulama u Premijer ligu, koji je londonski klub izvojevao baš u meču protiv Aston Vile, kojoj je godinu dana kasnije pošlo za rukom da nadomesti ono što nije u maju 2017. godine.

Nije iskjučeno da do transfera u Vilu dođe već na zimu, iako ova opcija izgleda manje verovatno pogotovu što je srpski napadač nedavno produžio ugovor sa Fulamom, koji se bori da za brzi povratak u Premijer ligu.

Mitroviću ugovor sa Fulamom ističe tek na leto 2024. godine i pitanje je za koliku sumu će ga se Fulam odreći, a i ne bi trebalo zanemariti ambicije igrača, s obzirom na to da ne bi bilo iznenađenje da Vila ispadne iz lige.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija