• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2019

20:34

ZIMSKA RASPRODAJA! Liverpul odvodi krilo Salcburga!

Fudbal

ZIMSKA RASPRODAJA! Liverpul odvodi krilo Salcburga!

Podeli vest

Dobre igre fudbalera Salcburga postavile su ih na pijadestal zvezda prelaznog roka pošto se samo u jednom danu pojavila informacija o odlasku dvojice vodećih igrača

Posle informacije da je Haland otišao na pregovore sa Borusijom iz Dortmunda, dok se samo nekoliko sati kasnije ime japanskog fudbalera Takumija Minamina dovelo u vezu sa Liverpulom.

Japanski fudbaler ima 24 godine i privukao je pažnju Liverpula, koji je u potrazi za krilnim igračem.

Britanski mediji navode da je Liverpul pobedio u trci sa Junajtedom za usluge Minamina i da će već u januaru u svoje redove dovesti japanskog fudbalera.

Minamino ima izlaznu klauzulu u ugovoru od nešto više od osam miliona evra, što je velika pogodnost za Liverpul.

Japanac ima 24 godine, a u Salcburg je iz Osake došao pre četiri godine. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija