• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2019

17:58

KANARINCI KLJUCNULI BOD LISICAMA! Lester posrće kad niko ne očekuje, Čelsi se okliznuo na "Stamford Bridžu"! (VIDEO)

Fudbal

KANARINCI KLJUCNULI BOD LISICAMA! Lester posrće kad niko ne očekuje, Čelsi se okliznuo na "Stamford Bridžu"! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Lester sitija odigrali su "samo" 1:1 protiv Noriča u 17. kolu Premijer lige i tako prekinuli seriju od devet uzastopnih pobeda. Čelsi se nije dobro proveo sa "trešnjicama" (0:1)

Ekipa Brendana Rodžersa nakon devet vezanih pobeda i uključenja u trku za titulu Premijer lige, kiksnuli su kad je malo ko to očekivao od njih.

Norič je uspeo da izvuče veliki bod i to na "King Pauer" stadionu u Lesteru. Gosti su poveli golom Timu Pukija u 26. minutu, ali je odgovor brzo stigao. Šut Džejmija Vardija u svoj gol je skrenuo golman Tim Krul za izjednačenje. 

Foto: Tanjug/AP

Nastavili su se ataci domaćih, ali su "kanarinci" odneli bod protiv konkurenta za titulu u Engleskoj.

Veliko iznenađenje priredila je i ekipa Burnmauta koja je sa 1:0 slavila protiv Čelsija u Londonu. Nakon pet vezanih poraza "trešnjice" su protiv smušenog rivala došli do gola u 84. minutu preko Goslinga nakon što je prvo pregledan VAR snimak zbog eventualnog ofsajda, a onda i "sokolovo oko" kako bi se utvrdilo da li je lopta prešla gol liniju.

U preostala dva meča popodnevnog programa u Engleskoj Barnilija je minimalcem (1:0) došao do pobede nad Njukastlom zahvaljujući golu Krisa Vuda. Sa druge strane Šefild junajted je nastavio put ka Evropi pobedom sa 2:0 nad Aston Vilom. Oba gola za domaće postigao je Džon Flek.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija