• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2019

22:44

LIVERPULOVA DECA NISU MOGLA DO IZNENAĐENJA!  Vila oduvala treći tim "Redsa"!

Fudbal

LIVERPULOVA DECA NISU MOGLA DO IZNENAĐENJA! Vila oduvala treći tim "Redsa"!

Podeli vest

Fudbaleri Aston Vile pobedili su podmlađenu ekipu Liverpula sa 5:0 u četvrtfinalu Liga kupa

 

 

Zbog Svetskog klupskog prvenstva koje je u toku, Liverpul nije bio ni blizu jakog sastava za ovaj meč. Igrali su tinejdžeri i talenti, ekipu je vodio trener U23 tima Nil Kričli, koji nije imao mogao da parira ekipi iz Birmingema.

ANĆELOTI U LIVERPULU! Karlito se vraća u Premijer ligu, a izbor kluba je šokirao sve!

Harihejn je načeo goste u 14. minutu, autogol Bojsa nastavio je agoniju, pa je Kođia vezao dva pogotka za 4:0 pred odlazak na pauzu. Mreže su mirovale do 92. minuta, tada je Vesli stavio tačku na meč.

Foto: Reuters

Neće se sigurno u Liverpulu previše potresti zbog ovog poraza, a u preostalim duelima četvrtfinalu, igraće Mančester junajted - Kolčester, Oksford Junajted - Mančester siti i Everton - Lester.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija