• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.12.2019

10:24

ZBOG OVE VRELE ITALIJANKE SRBIN JE ODLEPIO! Kolarov zagrmeo na Italijane: Laž je da sam se RAZVEO! (FOTO)

Fudbal

ZBOG OVE VRELE ITALIJANKE SRBIN JE ODLEPIO! Kolarov zagrmeo na Italijane: Laž je da sam se RAZVEO! (FOTO)

Podeli vest

Sramotno je objavljivanje laži o mom privatnom životu, poručio Aleksandar Kolarov nakon što su italijanski mediji obavili da se razvodi od supruge Vesne zbog italijanske manekenke Kristine Bučino

Kapiten srpske fudbalske reprezentacije Aleksandar Kolarov (34) tvrdi da su priče o njegovom razvodu lažne! Italijanski mediji objavili su juče da se defanzivac Rome, posle 12 godina braka, razvodi od supruge Vesne zbog romanse sa atraktivnom italijanskom manekenkom Kristinom Bučino (34).

Ko vam je taj Kolarov?

Odjutros me svi zovu zbog trača da će se neki čovek razvesti zbog mene. Ne poznajem tu osobu
Kristina Bučino, italijanska manekenka

Kolarov, koji nije poznat po čestom korišćenju društvenih mreža, odmah je na svom Instagram profilu demantovao ove navode.

Sramotno je kakve su laži objavljene o mom privatnom životu - napisao je iskusni fudbaler.

Sklon prevarama

Nedugo zatim oglasila se i Kristina Bučino, koja tvrdi da nema pojma ko je Aleksandar Kolarov.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bellicosa. • • Boots @monroiroma @monica.gunnella Ph @astramarinacabras @_noonefornow_

Објава коју дели Cristina Buccino ?? (@cribuccino) дана 19. Дец 2019. у 4:37 PST

 

DOMINACIJA SRBINA! Kolarov u idealnom timu Serije A: Igraću još 4 godine!

PARTIZAN HOĆE DA OTKUPI NAPADAČA! Crno-beli u pregovorima sa Romom, Kinezi bi da ga vode za 3.500.000 evra!



- Inače ne reagujem na provokacije, ali sad sam morala. Odjutros dobijam toliko poruka u vezi s tračem da će se neki čovek razvesti zbog mene. Ne poznajem tu osobu i ne znam ništa o njoj, ne znam ko plasira takve laži i zbog čega - kazala je Bučinova.

Plaća alimentaciju 10.000 evra


Aleksandar Kolarov za sina Petra, kojeg mu je rodila ljubavnica Kristina Mijačević, navodno plaća alimentaciju u iznosu od 10.000 evra mesečno. Čim se Kristina porodila, tadašnji fudbaler Mančester sitija priznao je naslednika, a ubrzo je atraktivna kreatorka i na društvenim mrežama podelila fotografije Aleksandra sa sinom. Ubrzo posle porođaja Kristina je, navodno, od Aleksandra na poklon dobila i stan u Beogradu.

Ona je jedna od najpopularnijih italijanskih manekenki i modela, koja se oprobala i kao glumica. Važi za pravu zavodnicu, a na Instagramu ima oko 2,7 miliona pratilaca.

Italijani su pisali da su Kristina i Kolarov počeli da se viđaju još pre dve godine, a s vremenom su postajali sve prisniji i sve više vremena su provodili zajedno. Zbog toga je sad, kako tvrde mediji sa Apenina, srpski fudbaler rešio da ostavi ženu.

Brak Aleksandra i Vesne Kolarov, koji imaju ćerku Unu i sina Nikolu, bio je na najvećem ispitu kad se saznalo da je fudbaler deset godina imao paralelnu vezu sa modnom kreatorkom Kristinom Mijačević iz Beograda. Pre četiri godine Mijačevićeva mu je rodila sina Petra, a supruga Vesna mu je, navodno, nekako oprostila prevaru i nastavili su da žive zajedno.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nel frattempo fuori piove ?. • • • @simonelmarino @salvatore__lopresti @mariannasantarph

Објава коју дели Cristina Buccino ?? (@cribuccino) дана 13. Дец 2019. у 11:10 PST

 


- Činilo se da će Aleksandar uspeti da spase brak, ali povratak u Italiju je sve poremetio. Vesna je ostala u Beogradu, a razdaljina i razdvojenost učinili su svoje. Aleksandar je nekada igrao za Lacio i bio miljenik navijača. Onda je pristao da se vrati u Rim, i to u redove najvećeg rivala, Rome. Navodno je to učinio samo da bi bio uz sina, budući da Kristina Mijačević živi u italijanskoj prestonici. A onda se na sve to nadovezala afera sa Kristinom Bučino - pišu italijanski mediji.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

•?• • • • • @salvatore__lopresti @simonelmarino @mariannasantarph

Објава коју дели Cristina Buccino ?? (@cribuccino) дана 7. Дец 2019. у 6:20 PST

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Once upon a time... Questo mi porta indietro nel tempo... ?

Објава коју дели Cristina Buccino ?? (@cribuccino) дана 6. Дец 2019. у 3:53 PST

 

 

Bila sa Ronaldom

Inače, Kristina Bučino dovođena je u vezu s mnogim javnim ličnostima i sportistima, ali najveći "skalp" u njenoj kolekciji frajera je Kristijano Ronaldo. Ta romansa, koja se navodno dogodila u leto 2015. na Ibici, nikad nije demantovana, iako se o njoj više puta pisalo. Nedavno se šuškalo i da je Bučinovu na Nedelji mode u Milanu smuvao holivudski glumac Kolin Farel. Ni tad nije demantovala novinske natpise, ali je na pominjanje Kolarov potpuno pobesnela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 N 7 3 L L 1 G 3 N C 3 1 5 7 H 3 4 B 1 L 1 7 Y 70 AD 4 P 7 70 C H 4 N G 3

Објава коју дели Cristina Buccino ?? (@cribuccino) дана 10. Нов 2019. у 11:57 PST

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija