• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2019

11:46

DAO GOL SRBIJI, PA PAO NA DOPING TESTU! Ukrajinac suspendovan, UEFA pokrenula istragu

Fudbal

DAO GOL SRBIJI, PA PAO NA DOPING TESTU! Ukrajinac suspendovan, UEFA pokrenula istragu

Podeli vest

Novi doping skandal, ali ne u Rusiji, nego u ukrajinskom fudbalu, pošto je otkriveno da je napadač kijevskog Dinama Artem Besedin koristio nedozvoljene supstance zbog čega je suspendovan 30 dana

Njemu je nedozvoljena supstanca pronađena na doping proveri nakon utakmice Lige Evrope Dinamo - Malme odigrana 29. novembra.

Artem je odigrao i meč poslednjeg kola grupne faze protiv Lugana, a nedugo posle toga njegov klub je obavešten o suspenziji igrača od strane UEFA, koja je otvorila istragu protiv igrača i za očekivati je da mu izrekne dužu suspenziju.

PUTINU PREKIPELO, BIĆE FRKE: Odluka VADA nije u skladu sa zdravim razumom!

NOVI SKANDAL - AMERIKANCI UDARILI ŽESTOKO NA RUSE! Putin priznao da je oligarh mitom kupi Svetsko prvenstvo!

 

 

Foto: Starsportphoto

 

Besedin je ukrajinski reprezentativac, a on je protiv Srbije na utakmici poslednjeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, bio strelac gola za egal 2:2 u 93. minutu utakmice na "Marakani". 

Informaciju o dopingu Besedina prvi je objavio jutjub kanal "TaToTake", specijalizovan za ukrajinski fudbal, a pošto su novinari tako alarmirani, i klub je potvrdio kaznu za svog fudbalera, uz potvrdu dopisa koji je stigao iz UEFA.

Iz UEFA je stiglo saopštenje da je otvorena i istraga, tako da postoji velika šansa da suspenzija bude produžena na znatno duži period. Ostaje sada da se vidi kakva će biti reakcija UEFA, da li će istraga obuhvatiti i utakmice koje je Besedin igrao u kvalifikacijama, konkretno pomenutu sa Srbijom u kojoj je spasio svoj tim poraza. Srbiji inače ni trijumf u tom meču nije bio dovoljan za prolaz zbog pobed Portugala u Luksemburgu.

HRVATI U LUKSUZU! Komšije izabrale Murinjov dom za bazu na Evropskom prvenstvu (VIDEO/FOTO)

VOLI DA SE SKIDA, VEŠTA JE SA JEZIKOM, A TEK SA LOPTOM...Ova žena je opasna po zdravlje (VIDEO/FOTO)

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija