• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2019

12:01

DA LI JE OVO MOGUĆE? Ibrahimović ide u treću ligu!

Fudbal

DA LI JE OVO MOGUĆE? Ibrahimović ide u treću ligu!

Podeli vest

Selili su mediji Zlatana Ibrahimovića od Italije, preko Španije, Engleske, čak i u Švedsku, a sada se pojavila informacija da bi mogao da završi u trećoj ligi

Naime, trener Monce Kristijan Broki priznao je da su čelnici italijanskog trećeligaša Silvio Berluskoni i Adrijano Galijani razgovarali sa Ibrahimovićem na tu temu.

INTER RAZNEO ĐENOVU! "Poker" lidera na tabeli protiv fenjeraša iz italijanske luke! (VIDEO)

MAGIJA KOLAROVA IZ SLOBODNJAKA! Kapiten Srbije postigao sjajan gol u pobedi protiv Fiorentine! (VIDEO)

 

- Tačno je, Berluskoni i Galijani su razgovarali sa Ibrom o njegovom dolasku, bilo je tu ozbiljnih tema, ali ne znam detalje - otkrio je bivši fudbaler Milana.

NESTVARNO! Izračunato koliko je Kristijano Ronaldo skočio prilikom gola Sampdoriji! OSTAĆETE BEZ TEKSTA!

ITALIJA MU SE POKLONILA, OVACIJE MIHAJLOVIĆU: Na kraju sam tunela, vidim sunčeve zrake!

 

Ibrahimović je postao Berluskonijev miljenik tokom mandata u Milanu. Teško je ipak očekivati da će se Ibra odlučiti za ovakav potez, a najviše se govori o njegovom povratku među "rosonere" koji su mu dali rok da odgovori na ponudu do 25. decembra.

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 4 godine

Kao igracu mu mozda nije tu mesto ali kao covek ni trecu ligu nije zasluzio.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija