• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2019

15:30

GLEDAOCI POBESNELI ZBOG PRENOSA! RTS na udaru nakon prekinutog finala između Liverpula i Flamenga!

Fudbal

GLEDAOCI POBESNELI ZBOG PRENOSA! RTS na udaru nakon prekinutog finala između Liverpula i Flamenga!

Podeli vest

Mnogi gledaoci kraj malih ekrana u Srbiji ostali su u šoku kada je utakmica između Liverpula i Flamenga za titulu najboljeg kluba na svetu prekinuta pred početak produžetaka

renos je bio na drugom programu Radio Televizije Srbije koja je nakon 90 minuta u čudu ostavila sve one koji su bili pored malih ekrana i pratili pomenuti meč.

FIRMINO OBOJIO PLANETU U CRVENO! Liverpul posle produžetaka golom Brazilca srušio Flamengo za svetsku klupsku titulu! (VIDEO)

Drama u nadoknadi vremena, odnosno onaj poništen penal Liverpula, kao da je sve ''razbudio''. Taman kada su svi očekivali da vide šta će nastavak doneti, komentator Aleksandar Stojanović je rekao:

- Kraj drugog dela utakmice. Rezultat je 0:0 posle 90 minuta. I sada ćemo gledati produžetke. To je bio čest slučaj na ovom turniru. I utakmica za treće mesto je završena posle produžetaka - rekao je Stojanović, a zatim posle nekoliko sekundi pauze nastavio:

Dakle, poručeno mi je, dragi gledaoci, da vam kažem da ćete snimak utakmice moći da odgledate posle emisije koja sledi.

Nedugo zatim utakmica je prekinuta i vrlo brzo se na TV ekranu pojavila jedna od emisija, a društvene mreže su se vrlo brzo usijale.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nebojša

pre 4 godine

rts ODAVNO NIJE BIO OVAKVO SMEĆE,KAO U ZADNJIH PAR GODINA.A TRAŽE DA IH OBAVEZNO PLAĆAMO !!!!PARUŠTINA KOJA SE NJIMA DAJE JESTE ''NAJSKUPLJE PLAĆENA SEPTIČKA JAMA'' NA SVETU !!!

nesko09

pre 4 godine

Potpuno ne profesionalno ponasanje.Jedno pitanje za vas koji donosite ovakve odluke,zasto ste u opste usli u prenos utakmice?Ovo sto ste prenosili za nas gledaoce je zavrseno u 90.minutu,a utakmica je trajala jos pola sata.Stvarno sramota,bolje da niste vrsili prenos utakmice,ovako ispada date nam sladoled ali sa zakasnjenjem,a kasiku necete dobiti.Sramota.

Izbori 2024

Vesti

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija