• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2019

21:49

ĐUKIĆ SE VRATIO U ŠPANIJU!! Bivši trener Partizana posle godinu i po dana našao posao!

Fudbal

ĐUKIĆ SE VRATIO U ŠPANIJU!! Bivši trener Partizana posle godinu i po dana našao posao!

Podeli vest

Nekadašnji trener Partizana Miroslav Đukić postao je novi trener Sportinga iz Hihona sa kojim je u prethodnom periodu bio u intezivnim pregovorima

Sporting je nedavno otpustio trenera Hozea Alberta Lopeza posle poraza kod kuće od Ekstremadure (1:0), a Đukić će imati desetak dana vremena da se upozna sa ekipom i počne sa nametanjem svoje filozofije, pošto u Segundi ide mini odmor, a narednu utakmicu klub iz Hihona igraće 3. januara u gostima protiv Saragose.

Đukić je prethodno vodio Valensiju, Erkules, Valjadolid i Kordobu, a ovo će mu biti povratak u Španiju posle četiri godine kada je poslednji put bio trener u zemlji gde se proslavio kao fudbaler.

Đukić bi imao u timu i neka dobro poznata lica, kao što su Uroš Đurđević i Mark Valijente, koje je trenirao u Partizanu. Sporting, inače, ima razočaravajuću sezonu, jer je bio „viđen“ za kandidata za promociju u Primeru, a umesto toga, tim se danas nalazi na 15. mestu tabele sa sedam bodova manje od Numansije, koja drži šestu poziciju, poslednju koja vodi u plej-of.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija