• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2019

16:51

KAKAV SKANDAL U BOLONJI! Sinišu Mihajlovića NAPAO njegov igrač! (FOTO)

Fudbal

KAKAV SKANDAL U BOLONJI! Sinišu Mihajlovića NAPAO njegov igrač! (FOTO)

Podeli vest

Trenera Bolonje Sinišu Mihajlovića napao je njegov igrač Gari Medel tokom utakmice protiv Lećea (3:2)

 

I pored toga što je narušenog zdravlja Siniša Mihajlović se vratio na klupu Bolonje na obavljanje svog posla. Tako je bilo i ovog popodneva na meču protiv Lećea koji je njegov tim rešio u svoju korist sa 3:2.

DA LI JE OVO MOGUĆE? Ibrahimović ide u treću ligu!

Međutim, veliku pažnju izazvao je detalj koji se desio pred kraj prvog poluvremena. Vezista Lećea i "pitbul" Gari Medel našli su se u fizičkom obračunu blizu klupe Bolonje. Kako je Čileanac već imao žuti karton Siniša Mihajlović se umešao kako bi smirio svog igrača i sačuvao ga isključenja. Nakon toga je usledila neverovatna reakcija Mihinog prvotimca.

Poznat kao grub, prgav i prljav fudbaler, iskusni Medel je potom burno reagovao prema Mihajloviću, odgurnuo ga je i počeo je verbalni okršaj njih dvojice. Mihajlović se potom okrenuo prema klupi i podigao nekog od rezervnih igrača da se zagreje za ulazak u igri. Verbalni okršaj Mihajlovića i Medela se čak nastavio dok je utakmica trajala, a na poluvremenu je Čileanac prišao Srbinu i bilo je očigledno da svađa i dalje traje.

Međutim, nakon što su se vratili iz svlačionice bilo je jasno da se situacija smirila pa je Medel ostao na terenu čitav meč.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 4 godine

Sve su to FASISTI, a mi im srljamo pod skute.MIho zelim ti od sveg srca brzo ozdravljenje, a ovom FASISTI, da samo dozivi ovo sa cime se ti herojski boris. Sramota.

zoran

pre 4 godine

Pa, to je samo fudbal..i Miha je bio prgav igrac..nista strasno.

SS

pre 4 godine

Zar nije bilo nikoga da zaštiti Mihu,da išamara tog seronju,čileanca da ga spusti na zemlju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija