• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2019

20:52

POSTAO ŠAMPION SVETA SA SRBIJOM, A SADA ŽENI MANEKENKU! Veridbu mu čestitali Milinković Savić i Lućo Ibanjez! (FOTO)

Fudbal

POSTAO ŠAMPION SVETA SA SRBIJOM, A SADA ŽENI MANEKENKU! Veridbu mu čestitali Milinković Savić i Lućo Ibanjez! (FOTO)

Podeli vest

Nekadašnji reprezentativac Srbije, koji je sa mladom selekcijom naše države osvojio Svetsko prvenstvo, a onda odlučio da igra za Crnu Goru, Staniša Mandić, staće na ludi kamen nakon što je verio lepu manekenku

Mandić trenutno igra za Zrinjski, gde je došao na pozajmicu iz Norveške, a posle solidne polusezone koju ima iza sebe otišao je na odmor u Dubai.

POSTAO JE PRVAK SVETA SA "ORLIĆIMA" PA POSVAĐAO SRBIJU I CRNU GORU! Nekadašnji fudbaler Čukaričkog uživa sa LEPOTICOM u Dubaiju! (FOTO)

Tamo je odlučio da zaprosi devojku Katarinu Kostić koja je rekla ''da'' i uploviće u bračne vode sa povremenim reprezentativcem Crne Gore. Podsetimo, Mandić je odabrao Crnu Goru s obzirom na to da je iz Herceg Novog.

Inače, veridbu su čestitali i Sergej Milinković Savić i Luis Ibanjez, bivši igrač Crvene zvezde koji sada nastupa upravo za Zrinjski.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#shesaidyes? ❣️

Објава коју дели SM7 (@s_mandic7) дана 23. Дец 2019. у 7:19 PST

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vacation mood ?☀️?

Објава коју дели ???????? ?????? (@kale_miss) дана 19. Дец 2019. у 4:05 PST

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Why I am so serious ??

Објава коју дели ???????? ?????? (@kale_miss) дана 22. Дец 2019. у 10:30 PST

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija