• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2019

21:51

SRBI DOBILI NOVOG TRENERA! Jakini preuzeo posrnulu Fiorentinu!

Fudbal

SRBI DOBILI NOVOG TRENERA! Jakini preuzeo posrnulu Fiorentinu!

Podeli vest

Fudbaleri Fiorentine ovog ponedeljka su dobili novog trenera, a reč je o iskusnom strategu Đuzepeu Jakiniju

 

Jakini će zvanično biti predstavljen 28. decembra, a dan kasnije će voditi prvi trening u sportskom centru Davide Astori.

VELIKI SKANDAL U ITALIJI! Fudbaler Milana uz šampanjac i cigarete slavio debakl svog tima! (VIDEO)

- Želim da se zahvalimo Monteli na posvećenosti, profesionalnosti i ozbiljnosti koju je pokazao ovde u Fiorentini. Trenutna situacija nas je prisilila na promenu trenera, izabrali smo Jakinija koji je čvrsto vezan za Firencu i Fiorentinu. Sada moramo da ostanemo ujedinjeni i što pre se vratimo na pravi put - stoji u saopštenju kluba koje je potpisao gazda Roko Komiso.

Foto: APphoto

Jakini je rođen u Askoliku, a tokom svoje igračke karijere upisao je 127 nastupa za Fiorentinu između 1989. i 1994. godine. Tokom karijere je vodio vrlo značajne italijanske klubove kao što su Sampdorija, Palermo, Sasuolo, Udineze, Kjevo i Breša. Ovo će mu biti prvi put da sedne na klupu kluba u kojem je ostavio najveći pečat u igračkoj karijeri.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija