• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2019

22:50

DRAGI DEDA MRAZE, LIVERPUL JE BIO BAŠ DOBAR OVE GODINE! (VIDEO)

Fudbal

DRAGI DEDA MRAZE, LIVERPUL JE BIO BAŠ DOBAR OVE GODINE! (VIDEO)

Podeli vest

Sjajno! Perfektno! Za titulu! Fudbaleri Liverpula pobedili su ekipu Lestera na gostovanju u 19. kolu Premijer lige sa ubedljivih 4:0 i tako napravili dodatnu razliku u odnosu na svoje pratioce. Titula je bliža nego ikad, a želje navijača mogle bi konačno da budu uslišene

Sad ili nikad! Nije moglo 2014. nije ni 2019. godine, ali ovoga puta potrebno je da se desi pravo čudo da Liverpul ne osvoji dugo čekani trofej Premijer lige. Brendan Rodžers nije uspeo pre pet godina da obraduje navijače, ali je i večeras bio onaj zbog koga se "Redsi" raduju.

AUUUU! KAKVA MAJSTORIJA! Milivojevićev saigrač postigao gol sezone u Premijer ligi! (VIDEO)

Baš njegova ekipa doživela je ubedljiv poraz na svom "King Pauer" stadionu od možda i budućeg šampiona Engleske koji je na jedan meč do toga da prvi deo sezone okonča bez i jednog jedinog poraza i sa SAMO JEDNIM nerešenim ishodom. Taj podatak dovoljno govori koliko je Liverpul bio dominantan ove 2019. godine.

Foto: Tanjug/AP

Trofej Lige šampiona, pa onda i titula klupskog šampiona sveta... kako da se sve to kompletira na najbolji način nego Premijer ligom.

"Boxing day" nije mogao da poželi veći specijalitet od meča prvoplasiranog i drugoplasiranog na tabeli, ali je četa Jirgena Klopa učinila da ovaj duel izgleda kao sasvim običan dan na poslu za Liverpul.

Foto: Tanjug/AP

Iako su učinili da to izgleda nebitno u ovoj magičnoj noći za "Redse" golove su postizali Roberto Firmino, dva puta, Trent Aleksander Arnold i Džejms Milner iz penala. 

Brazilac je načeo domaće, koji praktično da nisu napravili ozbiljniju priliku na ovom meču, u 31. minutu posle odličnog centaršuta Aleksandera Arnolda. Delovalo je da će minimalac biti dovoljan da zasiti apetite gostiju u ovoj prazničnoj atmosferi, ali onda sedmominutni šou. Prvo Milner iz penala u 71. onda opet Firmino i opet na asistenciju Arnolda, a potom se i sam Englez upisao u strelce i postavio konačan rezultat, poslao poruku Mančester sitiju, ali i čitavoj planeti pred Novu godinu:

- Deda mraze, Liverpul je bio baš dobar ove godine! Mogao bi da ga obraduješ dugo čekanom titulom...

Foto: Tanjug/AP

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija