• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.12.2019

14:28

STRAŠNI SRBIN! Hrvati se poklonili Mitroviću: Neće biti jeftin, najmanje 25 miliona evra...

Fudbal

STRAŠNI SRBIN! Hrvati se poklonili Mitroviću: Neće biti jeftin, najmanje 25 miliona evra...

Podeli vest

Hrvatski portal "Indeks" napadača Fulama Aleksandra Mitrovića nazvao je "strašnim Srbinom" zbog odličnih partija koje pruža u Čempionšipu

Indeks je u analizi Čempionšipa uvrstio reprezentativca Srbije kao jednog od igrača koji su hit u "najtežoj ligi sveta".

MITAR NE PRESTAJE DA REŠETA! Srbin opet pogodio u ludom meču protiv Prestona i potvrdio da je najbolji u Čempionšipu! (VIDEO)

NASTAVLJA DA REŠETA! Mitrović pogodio i u derbiju protiv Lidsa, Srbin postigao 40 gol u dresu londonskog kluba!

 


- Srbin je trenutno vodeći strelac Čempionšipa sa 18 golova, polovine od 36 koliko ih je Fulam ukupno postigao. Neverovatno je efikasan ove sezone, stalno je u šansama i malo promašuje. Mitrović je i pretprošle sezone briljirao u drugoj polovini Čempionšipa, kad je došao na pozajmicu iz Njukasla. Bio je najzaslužniji za plasman u Premijer ligu, u kojoj se nije nadavao golova, ali za to nije kriv on, nego sumanuto dovodenje novih igrača uoči sezone, a koji se nisu snašli - navodi hrvatski portal u svojoj analizi.

Foto: reuters

 



Dalje ističe da je "Mitrović dokazani strelac u Čempionšipu i da bi mogao da bude idealno rešenje za neke klubove iz Premijer lige koji se muče sa napadačima".

- Neće biti jeftin, najmanje 25 miliona evra. Mitrović je mlad igrač sa mnogo iskustva igranja u prve dve engleske lige tako da mu neće trebati dugo da se privikne na Premijer ligi - zaključuje Indeks.

MITAR POGAĐA I U FULAMOVOJ KRIZI! Srbin dao gol u porazu od Prestona!

IMALI SMO DOBAR ŽIVOT, ALI SMO HTELI SVOJU DRŽAVU! Hrvatski trener progovorio o RATU I RASPADU JUGOSLAVIJE!

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija