• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.12.2019

18:26

VREME JE DA DINAMO OZBILJNO ZARADI! Barsa rešena da kupuje u Zagrebu!

Fudbal

VREME JE DA DINAMO OZBILJNO ZARADI! Barsa rešena da kupuje u Zagrebu!

Podeli vest

Došao je trenutak da Dinamo iz Zagreba dobro naplati transfer jednog od svojih najboljih igrača

Prema navodima „Sportskih novosti“ Barselona je „modrima“ uputila zvaničnu ponudu za Danija Olma, koji će se tako vratiti u klub u kojem je proveo period od 9. do 16. godine.

ZAVRŠIO SAM SA HRVATSKOM! Olmo ne želi više da igra za Dinamo!

Za sada nije poznato za koju sumu će se Olmo preseliti na „Kamp Nou“, ali se zna da je Dinamo tražio 40 miliona evra, dok se njegova tržišna vrednost procenjuje na pet miliona manju sumu.

Olmo je ove godine pružao sjajne partije u Ligi šampiona, koje su mu pored interesovanja velikih klubova donele i debi u reprezentaciji Španije. Za Dinamo je na 80 utakmica postigao 20 golova.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija