• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.01.2020

14:30

PRVI STRELAC LIGE ŽALI ZA PARTIZANOM! Napadač TSC-a poručio: Možda se vratim u Humsku, ko zna...

Fudbal

PRVI STRELAC LIGE ŽALI ZA PARTIZANOM! Napadač TSC-a poručio: Možda se vratim u Humsku, ko zna...

Podeli vest

Napadač TSC-a iz Bačke Topole Nenad Lukić prvi je strelac Superlige Srbije, tačnije deli tu poziciju sa Umarom Sadikom, a kako sam kaže žali što nije ostavio trag igrajući u Partizanu

 

Sa Nikolom Petkovićem i Umarom Sadikom Lukić deli prvo mesto u kategoriji najboljih strelaca, ali verovatno se malo ko od navijača Partizana seća da je ovaj igrač nekada bio član crno-belih.

LEPA VEST ZA "GROBARE"! Sadik misli samo na Partizan!

Prošao je mlađe kategorije kluba iz Humske, odigrao sezonu za Teleoptik, ali nije dobio pravu šansu i karijera mu je otišla u drugom pravcu.

– Bilo i prošlo. Ne vredi osvrtati se. Prošao sam školu Partizana, igrao u Teleoptiku, davao golove…Naravno, ostaje žal što nisam dobio šansu da se okušam i u prvom timu, ali…Možda jednom, nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć - rekao je Lukić za "Sportski žurnal".

Lukić je u prvom delu sezone postigao 11 golova, jedan od njih upravo protiv Partizana.

– Posebno mesto zauzima gol Partizanu, prvenac bivšem klubu. Odradio sam ga profesionalno, bez emocija.

Do kraja ove sezone voleo bi da ponovi učinak iz prethodne.

– U prošlom prvenstvu sam postigao 13 golova u dresu Inđije i devet za TSC, ukupno 22. Bilo bi lepo da opet stignem do iste brojke i, što da ne, premašim. U svačijoj krvi je da uvek teži boljem. Kad vam neko da uslove poput TSC-a, onda imate ne obavezu već želju da se odužite na pravi način. Sve imamo, sve što zatražimo i dobijemo. Izlišno je trošiti reči o finansijama, sve što nam ljudi iz kluba pružaju kao na dlanu je dovoljan motiv da budemo bolji od najboljih -zaključio je Lukić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija