• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2020

12:14

JOŠ JEDNA BOMBA - I ON SE VRAĆA U REPREZENTACIJU SRBIJE! Tumbaković: Ne vidim u čemu je problem!

Fudbal

JOŠ JEDNA BOMBA - I ON SE VRAĆA U REPREZENTACIJU SRBIJE! Tumbaković: Ne vidim u čemu je problem!

Podeli vest

Posle Luke Jovića i Branislav Ivanović bi mogao da se vrati u fudbalsku reprezentaciju Srbije za koju nije igrao od Svetskog prvenstva u Rusiji

Ovo je najavio selektor "orlova" Ljubiša Tumbaković koji je dodao da ne vidi u čemu je tu problem.

- Naravno da razmišljam o Branislavu Ivanoviću. Znam da je ovo veoma kompleksno pitanje, ali govorimo o potencijalu igrača koji danas igra u jednoj od najjačih evropskih liga, gde je još kapiten i lider ekipe Zenita. Što se mene tiče, ne vidim nikakav problem oko povratka Ivanovića, sa kojim imam odličan odnos. Imam i potpunu autonomiju u radu i odlučivanju - rekao je za Politiku Tumbaković i dodao:

KAD AKO NE SAD? Kucnuo je čas da Jović obezbedi budućnost u Realu!

INFORMER SAZNAJE - IGRAČI ŽELE PIKSIJA! Šok-terapija pred baraž, promena na klupi "orlova" sve izvesnija!

 

Foto: Starsportphoto

Branislav Ivanović

 

- Razmišljam i u tom pravcu (da ga pozove za meč sa Norveškom). Do tada ima još dosta vremena, a naše odluke moraju da budu brze, tačne i pre svega u interesu srpskog fudbala, a ne nekog pojedinca.

Videćemo šta o svemu misli Ivanović, koji sigurno nije zaboravio da mu je pred Svetsko prvenstvo u Rusiji oduzeta traka.

TUMBA BEZ DLAKE NA JEZIKU! Luka Jović ima problem sa Lukom Jovićem!

JOVIĆ MI NE BI PRIŠAO REPREZENTACIJI! Urnebesno - Luka i Sofija se ljubili minut i 24 sekunde! Hit poruka Bogdanovića Tumbi!

 

Podsećanja radi, Srbija sa Norvežanima igra 26. marta u Oslu i ukoliko prođe u finalu baraža Lige nacija igraće u Beogradu sa boljim iz duela Škotska - Izrael.

U slučaju plasmana na EP, "orlovi" će u grupi biti sa Hrvatskom, Engleskom i Češkom i svoje mečeve će igrati u Londonu i Glazgovu.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija