• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

14.01.2020

16:45

TRAGEDIJA U HRVATSKOJ! Preminuo poznati sportski novinar!

Fudbal

TRAGEDIJA U HRVATSKOJ! Preminuo poznati sportski novinar!

Podeli vest

Poznati sportski novinar, Fredi Kramer (89), preminuo je danas iznenada prilikom posete hrvatskom parlamentu, najverovatnije od srčanog udara, piše zagrebački Jutarnji list

Kramer je, navodi se, danas u prepodnevnim satima posetio hrvatski parlament, gde mu je na izlazu iz zgrade iznenada pozlilo.

VELIKA PORODIČNA TRAGEDIJA ZVEZDINOG FUDBALERA! Brazilac ne može da preboli smrtni slučaj!

U pomoć su mu pritekli službenici obezbeđenja u saboru, odmah mu je pružena i lekarska pomoć, ali je uprkos svim pokušajima reanimacije, Kramer preminuo.


Fredi Kramer rođen je jula 1931. u Zagrebu. Novinarstvom se bavio od 1956., a od 1961. je radio na Radio-Zagrebu. Penzionisan je kao pomoćnik genealnog direktora 2000.

Kao član športske redakcije izveštavao je sa brojnim teniskih i fudbalskih mečeva, zanimala ga je i atletika, kao i zimski sportovi.

Izveštavao je sa letnjih Olimpijskih igara u Minhenu (1972), Moskvi (1980) i Barceloni (1992), te zimskih u Insbruku (1964, 1976), Grenoblu (1968), Lejk Plesidu (1980), Sarajevu (1984) i Kalgariju (1988).

Autor je knjiga o tenisu, fudbalu i rukometu i scenarista dokumentarnog filma "Vek hrvatskog fudbala" (2002).



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija