• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2020

17:10

NEKADAŠNJI FUDBALER REALA HTEO DA SE OSVETI KOVAČEVIĆU? Pojavili se novi detalji o napadu na Srbina! (FOTO)

Fudbal

NEKADAŠNJI FUDBALER REALA HTEO DA SE OSVETI KOVAČEVIĆU? Pojavili se novi detalji o napadu na Srbina! (FOTO)

Podeli vest

Iako još uvek zvaničnih informacije oko istrage povodom napada na Darka Kovačevića nema, pojavljuju se mnoge teorije koje bi mogle da imaju veze sa celim slučajem. U jednu od takvih uključen je i nekadašnji fudbaler Real Madrida Raul Bravo

Poslednje informacije iz Grčke vezane za slučaj Darka Kovačevića glase da je policija došla u posed snimka sa jedne od sugurnosnih kamera koje su postavljenje u blizini mesta događaja. Navodno, na jednoj od njih uvaćen je momenat kada je pucano na Srbina, a u prvom planu je za sada nepoznati čovek sa kačketom.

SVE SE VIDI, SNIMLJEN ČOVEK KOJI JE PUCAO NA KOVAČEVIĆA! Grčka policija na TRAGU NAPADAČU na srpskog fudbalera!

Iako još uvek nema zvaničnih detalja, pojavljuje se razne priče. Jedna od poslednjih koja je isplivala na površinu je da je u celu priču umešan i nekadašnji fudbaler Olimpijakosa, španski internacionalac Raul Bravo.

Naime, prema jednoj od teorija Darko se zamerio bivšem saigraču i nekada fudbaleru Real Madrida sa kojim je zajedno nosio dres pirejskog kluba od 2007. do 2009. godine.

Foto: Youtube printscreeen

Podsetimo, Raul Bravo je jedan od jedanaestorice uhapšenih u velikoj akciji španske policije protiv nameštanja utakmica, korupcije i pranja para, kada su između ostalih "pali" i kapiten Valjadolida Borha Fernandez, bivši vezista Lidsa Samuel Saiz i predsednik Ueske Augustin Lasosa.

Darko je navodno znao pozadinu cele afere, uostalom s uspehom je nastupao u Španiji čak devet godina u dva mandata u Real Sosijedadu, i te sočne detalje ispričao je nekome iz Španije kome nije smeo, što bi moglo da ugrozi ionako klimave pozicije Raula Brava i ostalih umešanih u aferu.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija