• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2020

22:55

(FOTO) PREKINUT MEČ U ITALIJI! Prskalice naprasno zaustavile duel između Rome i Parme!

Fudbal

(FOTO) PREKINUT MEČ U ITALIJI! Prskalice naprasno zaustavile duel između Rome i Parme!

Podeli vest

Ne tako uobičajena situacija dogodila se na utakmici osmine finala italijanskog kupa između Parme i Rome kada su prskaalice odjednom počele da bacaju vodu što je zbunilo igrače oba tima

Ovaj detalj zabeležen je u 51. minutu susreta, kada su prskalice za zalivanje terena naprosto, "iz čista mira", počele da rade.

Sudija Paireto morao je duel da prekine, a pauza je trajala nekoliko desetina sekundi.

Nadležni za održavanje terena "kvar" su brzo sanirali, a utakmica je nastavljena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija