• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2020

10:55

BIĆE SPREMAN ZA PUN GAS! Mitrović poslao jaku poruku, ali i otkrio da je za Srbiju igrao posle operacije!

Fudbal

BIĆE SPREMAN ZA PUN GAS! Mitrović poslao jaku poruku, ali i otkrio da je za Srbiju igrao posle operacije!

Podeli vest

Fudbaleru Srbije Aleksandru Mitroviću stradao je skočno zglob, ipak, nacija može da odahne

- Ne brinite, sve je u redu. Biću spreman za pun gas protiv Norvežana -  poručio je Aleksandar Mitrović u razgovoru za "Sportski žurnal".

Rehabilitacija je u toku.

- Od utorka sam u Beogradu, juče sam odradio prvu terapiju. Planirano je da sedam dana boravim u Beogradu, potom sledi oporavak u Londonu - kaže Mitrović.

PARTIZAN NAŠAO NAPADAČA! Najbolje strelac Superlige otkrio, Lalat aminovao, čeka se Voša!

Jasno je koliko naš as neće biti na terenu.

- Prema prvim procenama, za tri, najkasnije četiri nedelje, biću u maksimalnom pogonu. Neću da žurim s povratkom na teren. Nema razloga. Najbitnije je da se povreda sanira kako valja i posle će sve lakše da bude.

Kako sam kaže moglo je da bude i mnogo gore.

- Ispalo je na kraju odlično, u prvi mah prognoze nisu bile povoljne. Doktori su vrteli glavom, dok nije stigao snimak povređenog zgloba. Posle svega, mogu da budem srećan, povređen je samo jedan ligament - zaključio je Mitrović.

Za njega je reprezentacija uvek na prvom mestu.

Javnost, na primer, ne zna da sam nepune dve nedelje pred utakmicu u državnom timu imao hirurški zahvat. Bilo je to pred utakmicu sa Ukrajinom u Ljvovu. Nisam o tome ranije pričao - jasan je Mitrović.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija