• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2020

18:29

UŽAS, BOMBAŠKI NAPAD NA SUDIJU! Raspad sistema, alarmantna situacija

Fudbal

UŽAS, BOMBAŠKI NAPAD NA SUDIJU! Raspad sistema, alarmantna situacija

Podeli vest

Fudbalski savez Kipra otkazao je sve prvenstvene utkmice nakon odluke sudija da ne dele pravdu posle bombaškog napada na jednog od arbitara

Fudbalski čelnici saopštili su da su se na takav korak odlučili nakon što je nepoznata osoba podmetnula bombu pod automobil 33-godišnjeg sudije Andreasa Konstantinua. Incident se dogodio u petak ujutru, a eksplozija je izazvala ogromnu materijalnu štetu.

NOVI DETALJI NAPADA NA DARKA! Ispituje se sve vezano za bivšeg saigrača, Kovačević ćuti!

KO JE PUCAO NA SRBINA? Veliki obrt u istrazi napada na Darka Kovačevića!

 

Vozilo je bilo parkirano ispred zgrade u kojoj abitar živi, a istražitelji se posebno interesuju za utakmicu Doksa - AEL, koja je završena remijem (2:2), a posle koje su gostujući čelnici izrazili nezadovoljstvo arbitražom Konstantinua.

 

Pomenuti sudija delio je pravdu i na kup utakmici između Aja Nape i Pafosa, koja se nalazi pod sumnjom da je bila nameštena od strane kladioničarske mafije.

Situacija u kiparskom fudbalu je alarmantna. zakazan je sastanak predsednika Fudbalskog saveza i ministra pravde. Bombaški napadi na imovinu sudija na Kipru nisu novost, oni su obeležili proteklu fudbalsku dekadu na Rajskom ostrvu kao i sumnja na nameštene utakmice. Od 2011. godine čak 84 utakmice na Kipru su prijavljene u UEFA kao "sumnjive".

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija