• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Š.

18.01.2020

13:01

(FOTO) POLICAJCI ŠOKIRANI ONIM ŠTO SU PRONAŠLI U STANU! Otkriveni novi detalji hapšenja MILOJEVOG SINOVCA!

Fudbal

(FOTO) POLICAJCI ŠOKIRANI ONIM ŠTO SU PRONAŠLI U STANU! Otkriveni novi detalji hapšenja MILOJEVOG SINOVCA!

Podeli vest

Stefan Milojević (31), sinovac doskorašnjeg trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića, uhapšen je u petak na Majorki zbog sumnje da je bio na čelu bajkerske bande koja je kontrolisala tržište droge i prostitucije u nekoliko španskih gradova

Mlađi Milojević, prema pisanju španskih medija, bio je šef zloglasne međunarodne bande "Junajted tribjuns", a osim njega uhapšeno je još 15 članova ove kriminalne organizacije.

(VIDEO) KO JE SRBIN UHAPŠEN U ŠPANIJI? Tetovirana MMA zver od koje se tresu rivali, njegove veze sa fudbalom SU JAKE!

Policijske uniforme, novac...

U jednom magacinu pronađena je velika količina novca, kao i uniforme lokalne i nacionalne policije koje su korišćene prilikom izvršenja različitih krivičnih dela

Novac i uniforme

Španska policija uhapsila je Milojevića u jednom stanu, u kom je bio sa devojkom. U ovoj policijskoj akciji pretreseno je 18 objekata koje je njegova banda koristila na Majorki, u Taragoni, Valensiji i Barseloni.

- U jednom magacinu pronađena je velika količina novca, kao i uniforme lokalne i nacionalne policije koje su korišćene prilikom izvršenja različitih krivičnih dela - preneli su španski mediji.

Foto: printscreen

Stefan je, kako se dalje navodi, uhapšen u jednom stanu na Majorki, gde je bio sa devojkom.

- Bio je vođa grupe kojoj je poslednjih godina vrtoglavo rasla moć i koja je kontrolisala prodaju droge u najvećim i najpoznatijim noćnim klubovima. Unutar ove grupe bila je strogo ustrojena disciplina, nalik na najveću bajkersku grupu na svetu "Anđele pakla". Hijerarhija se strogo poštovala, a svi pripadnici bande morali su da nose kožne prsluke sa amblemom "Junajted tribjunsa" - naveo je izvor iz španske policije za tamošnje medije.

Uhapšeni se terete da su postavljali pripadnike obezbeđenja u najveće noćne klubove i bordele, preko kojih su kontrolisali prodaju droge. Članovi bande su bili ekstremno nasilni u sukobima sa protivničkim klanovima u borbi za prevlast, a tesno su sarađivali i sa radikalnim navijačima fudbalskog kluba Majorka.

- Grupa je pre dve godine izabrala Majorku kao svoju bazu, odakle su krenuli da šire kriminalne poslove na Madrid, Barselonu, Đironu, Taragonu i Tenerife - navode španski portali.

Podsetimo, Stefanov otac je bivši fudbaler Goran Milojević, koji je najpre igrao u Crvenoj zvezdi, od 1982. do 1988, pa je prešao u Partizan, gde je ostao do 1990. Potom je nastavio karijeru u francuskom Brestu, pa je prešao u Španiju, gde je igrao za Meridu, Majorku, Seltu i Viljareal, sve do 1998. Goran je zatim postao trener i vodio je 13 različitih ekipa, a poslednji angažman mu je bio selektorska pozicija reprezentacije Filipina. Goranov rođeni brat je Vladan Milojević, doskorašnji trener Crvene zvezde, ali nijedan od njih nije hteo da priča o Stefanovom hapšenju.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

...Пропали фудбалер... - пропали мафијаш...?! Од оца је остануло сину...? Шта...? Само име...

Žigolo

pre 4 godine

Hoće li se desiti da bar jednom u novinama pročitam vest o nekom našem "uspešnom" čoveku u inostranstvu a da nije povezano sa kriminalom, drogom, zločinima?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija