• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.01.2020

18:10

ZVEZDAŠI SU GA DOBRO UPAMTILI, SADA ĆE BITI PRODAT ZA 30.000.000 EVRA! Olimpijakos pred ozbiljnom zaradom!

Fudbal

ZVEZDAŠI SU GA DOBRO UPAMTILI, SADA ĆE BITI PRODAT ZA 30.000.000 EVRA! Olimpijakos pred ozbiljnom zaradom!

Podeli vest

Fudbalski klub Olimpijakos na putu je da završi ozbiljan posao. Argentinac Danijel Podense blizu je prelaska u Englesku za čak 30.000.000 evra

 

Sjajni brzonogi Argentinac blizu je prelaska u Vulverhempton, prenosi grčki "Sport24". Posao bi olakšalo to što je Podenseov klijent menadžerske agencije Hestitufe Žorža Mendeša, koji se, javna je to tajna, u Vulverhemptonu pita za sve. Uostalom, njegov je i trener Vulvsa Nunjo Espirito Santo, inače prvi Mendešov klijent u menadžerskoj karijeri.

TEŠKO SAM PODNOSIO NEPRAVDU! Miletić progovorio kako mu je Milošević pomogao da se ne interesuje za Zvezdine rezultate!

Olimpijakos bi tako zaradio četiri puta više nego od uloženog novca u Podensea koji je stigao u Grčku u transferu vrednom 7.000.000 evra, ukoliko se njegov prelazak u Englesku i ostvari postaće najskuplji igrač u istoriji Grčke.

Prethodni rekord bio je Neri Kastiljo, koji je u sezoni 2007/2008 iz Atine otišao u Šahtjor za okruglo 20.000.000 evra. 

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kiklopovooko

pre 4 godine

Primecen! Jako dobar igrac, Zvezdu je razbucao u paramparcad! Izuzetna snaga, sut, tehnika, brzina! Gde ga nadjose za dzaba, pitam se samo!?

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija