• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2020

16:05

(FOTO) KINEZI OBOŽAVAJU PIKSIJA! Ovako su se navijači Gvangžua oprostili od Srbina!

Fudbal

(FOTO) KINEZI OBOŽAVAJU PIKSIJA! Ovako su se navijači Gvangžua oprostili od Srbina!

Podeli vest

Srpski trener Dragan Stojković Piksi zvanično je raskinuo ugovor sa Gvangžuom RF posle četiri i po godine i napustio Kinu

Na aerodrom ga je ispratio potpredsednik kluba Huang Šenghua, ali i navijači koji su se spontano okupilI.

Želeli su da se fotografišu sa Piksijem ili da dobiju autogram, a srpskom treneru uručili su nekoliko poklona poput dresova, šalova, Piksijevog portreta...

EMOTIVNO! Tošić posle odlaska Piksija: Mister, hvala na svemu!

SLEDE PREGOVORI! Piksiju otkaz u Kini, postaje selektor Srbije?

 

- Teško mi je što odlazim, jer sam pet predivnih godina proveo u Gvangžuu. Osećam se ovde kao kod kuće, imao sam divan odnos sa ljudima iz kluba i sa navijačima. Ovaj  grad smatram svojim drugim domom i sigurno ću se vratiti - rekao je Piksi.



Sve zanima gde će Stojković nastaviti karijeru, i kineski mediji tvrde da Stojković ima  poziv da preuzme reprezentaciju Srbije.



- Želim za početak da se odmorim i da budem sa porodicom. Ne znam koji će biti moj novi angažman, ali ću insistirati na istom stilu igre koji sam forsirao u Gvangžuu. Tražiću da moje ekipe igraju atraktivno i ofanzivno - kazao je Piksi.

Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija