• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2020

18:31

(VIDEO) CENZURA! Klupska televizija Junajteda nepravedno prekinula engleskog velikana!

Fudbal

(VIDEO) CENZURA! Klupska televizija Junajteda nepravedno prekinula engleskog velikana!

Podeli vest

Klupska televizija engleskog velikana Mančester junajteda postupila je neprofesionalno kada je njen voditelj prekinuo izlaganje jednog gledaoca koji je progovorio o dugovanjima kluba

Navijač "crvenih đavola" je pričao o ogromnom dugu kao glavnom problemu Mančestera, ali mu voditelj nije dozvolio da završi izlaganje prekinuvši ga na sred rečenice.

 

 

Tek što je to izgovorio, voditelj je odsečno stopirao dalju priču i isključio ga iz programa, što su mnogi dočekali uz dosta kritika, mada ima i onih koji brane takav potez jer je ipak u pitanju osoba sa platnog spisku kluba.

Gosti u studiju, bivši igrači Junajteda, opustili su malo napet trenutak sa nekoliko pošalica, ali bilo je kasno jer je "sporni momenat" brzo "isečen" i "šerovan" po društvenim mrežama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija