• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2020

10:23

KONTE ZNA DA MOTIVIŠE IGRAČE! Kako je izvukao najbolje iz Lukakua? BRUTALNOM UVREDOM!

Fudbal

KONTE ZNA DA MOTIVIŠE IGRAČE! Kako je izvukao najbolje iz Lukakua? BRUTALNOM UVREDOM!

Podeli vest

Romelu Lukaku igra sjajno od kada je u Inter stigao iz Mančester junajteda. Veliki posao odradio je trener Antonio Konte

- Nikada nisam doživeo nešto takvo. Bila je to jedna od prvih utakmica, u Ligi šampiona. Igrali smo protiv Slavije iz Praga, bio sam veoma loš. Pred svim ostalim igračima mi je rekao da sam smeće - rekao je Lukaku.

Nastavio je u istom ritmu.

Nastavio je da govori o meni. Rekao je da će me izvesti iz igre posle pet minuta ako nastavim da igram loše. Sledeći meč smo igrali protiv gradskog rivala Milana i bila je to jedna od mojih najboljih utakmica. Probudio me je. On to može da uradi bilo kome, jer su kod njega svi jednaki - objasni je Belgijanac.

ČEKA SE ČELSI! Dogovorili se Žiru i Inter!

Lukaku je odigrao 26 mečeva za Inter. Bio je strelac 18 puta, 14 puta u prvenstvu i po dva puta u Ligi šampiona i italijanskom kupu. Kako god, Konte je odradio sjajan posao.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija