• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2020

17:55

(VIDEO) LIVERPUL 24/25! Lagana "trojka Redsa", subota u znaku defanzivaca u Premijer ligi - Everton pobednik dana!

Fudbal

(VIDEO) LIVERPUL 24/25! Lagana "trojka Redsa", subota u znaku defanzivaca u Premijer ligi - Everton pobednik dana!

Podeli vest

Fudbaleri Liverpula pobedili su Sautempton sa 4:0 u 25. kolu Premijer lige pa su tako došli do 24. trijumfa ove sezone. Ukoliko ovako nastave, "Redsi" bi mogli da osvoje titulu već u martu mesecu

 

Ekipa Jirgena Klopa nije imala problema da dođe i do 24. trijumfa u 25 odigranih mečeva u Premijer ligi. "Redsi" nisu uspeli da slome otpor gostiju tokom prvog poluvremena, ali je zato u nastavku viđena goleada na "Enfildu".

 

Manje od 15 minuta trebalo je Liverpulu da završi posao. U 47. minutu Aleks Okslejd Čemberlejn postigao je drugi gol na isto toliko mečeva i najavio povratak u formu. Već u 60. bilo je rešeno pitanje pobednika kada je preporođeni Džordan Henderson udvostručio vođstvo.

Foto: Reuters

Mohamed Salah dva puta je pogašao do kraja utakmice, prvo u 72. minutu  a onda je stavio tačku na ubedljiv trijumf nadoknadi drugog poluvremena. 

Ukoliko ovako nastave, "Redsi" bi mogli da titulu osvoje već u martu mesecu...

Što se ostalih mečeva u popodnevnom terminu tiče bilo je jako zanimljivo širom Engleske. Definitivno je 25. kolo obeleženo golovima defanzivaca, a u prvom meču dana Antonio Ridiger, štoper Čelsija najavio je goleadu svojih kolega iz odbrane.

Foto: Tanjug/AP

Everton je pobedio Votford sa 3:2 posle velikog preokreta, a prva dva gola za goste iz Liverpula postigao je kolumbijski štoper Džeri Mina. Prethodno su Masina i Pereira doneli prednost "stršljenovima", ali je na u nadoknadi vremena Teo Volkot potvrdio veliki preoket i sa igračem manje doneo trijumf "karamelama".

Goleada je viđena i u susretu Vest Hema i Brajtona. Štoper "čekićara" Diop doneo je prednost svom timu, a Snodgras je udvostručio. Onda je još jedan defanzivac domaćih poslao loptu iza leđa golmanu, ali svom. Ogbonin autogol dao je nadu gostima, ali je Snodras ponovo pogodio za 3:1.

Ipak, do kraja Gros i Marej su za svega četiri minuta izvukli veliki bod za Brajton.

Na ostalim mečevima Burnmaut je pobedio Aston Vilu sa 2:1, Kristal Palas našeg Luke Milivojevića poražen je na svom terenu sa 0:1 od Šefild junajteda, dok je najnezanimljivije bilo na susretu Njukastla i Noriča koji je završen bez golova (0:0).

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija