• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2020

16:54

ARSENALU NI ARTETA NE MOŽE DA POMOGNE! "Tobdžije" mesec dana ne znaju za pobedu, Barnli nije uspeo do celog plena!

Fudbal

ARSENALU NI ARTETA NE MOŽE DA POMOGNE! "Tobdžije" mesec dana ne znaju za pobedu, Barnli nije uspeo do celog plena!

Podeli vest

Fudbaleri Barnlija i Arsenala odigrali su meč 25. kola Premijer lige bez golova (0:0). Ovo je bio četvrti vezani remi ekipe Mikela Artete koja posustaje u borbi za evropska takmičenja

 

Došao je Mikel Arteta pre nešto više od mesec dana, ali problemi su ostali. Ekipa Arsenala ne gubi utakmica sa novim trenerom, ali ni ne pobeđuju što dodatno iritira navijače.

U MANČESTERU BILO SVEGA OSIM GOLOVA! Junajted dočekao pojačanje od 60.000.000, Vulvsi nose bod sa "Old Traforda"!

Četvrti remi u nizu "tobdžije" su odigrale u Barlniju sa istoimenom ekipom koja je mogla i do celog plena da je bila smirenija u završnici napada.

Najbolju priliku za domaće imao je Džej Rodrigez koji je mogao da postane heroj da je bio precizniji u 83. minutu meča. Ipak, na kraju obe ekipe osvojile su po bod, ali sigurno da ni jedan ni drugi trener neće biti zadovoljni ovakvim ishodom.

Arsenal je ostao na 10. mestu na tabeli, koje deli upravo sa Barnlijem sa po 31 bodom iz 25 mečeva. Šefild junajted je pobedom u subotu protiv Kristal Palasa uspeo dodatno da se udalji na mesto koje vodi u Ligu Evrope i tako odalji Arsenal od borbe u drugom po jačini takmičenju na Starom kontinentu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Bonus video:

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija