• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2020

14:19

NE SME DA ZUCNE O SRBIJI! Zvezdi Norvežana ZABRANJENO da priča o "orlovima"!

Fudbal

NE SME DA ZUCNE O SRBIJI! Zvezdi Norvežana ZABRANJENO da priča o "orlovima"!

Podeli vest

Srbija će igrati sa Norveškom u polufinalu baraža za Evropsko prvenstvo, a zvezdi naših rivala i napadaču Borusije Dortmund Erlingu Halandu zabranjeno je da komentariše duel sa "orlovima"

Fudbalski savez Norveške je zabranio Halandu da daje intervjue o duelu sa Srbijom 26. marta u Oslu. Haland može da daje izjave samo televiziji koja je vlasnik prava prenosa tog meča i na zvaničnim pres konferencijama.

SRBI SU MOJA BRAĆA, TUKLI SMO SE NA TERENU, A POSLE ZAJEDNO IŠLI NA MUZIKU! Srna navija za "orlove": Nadam se utakmici Hrvatske i Srbije

MISLIO DA JE SVE ŠALA! Jović otkrio kako je reagovao kad je čuo za transfer u Real!

 

- Haland želi da priča svojim nogama. On će ispuniti obaveze prema vlasniku prava na prenos, ali neće raditi ništa drugo osim pres konferencije uz selektora Larsa Lagerbeka pred meč sa Srbijom. On je jedan od najatraktivnijih napadača u Evropi, obasut je zahtevima za intervjue, i to ne samo od sportskih medija, već i zabavnih programa - rekao je portparol FS Norveške Stejn Graf.

Foto: ap photo

Erling Haland

 

Haland je već dugo izložen žestokom pritisku, koji sada Norvešani žele da smanje. već mesecima, a posebno otkako je prešao iz Salcburga u Borusiju. Haland je odmah ušao u istoriju jer je prvi igrač koji je postigao osam golova na prve četiri utakmice u Nemačkoj. A ima samo 19 godina.

Pobednik duela između Norveške i Srbije će 31. marta igrati u finalu baraža za plasman na EURO 2020 protiv boljeg iz duela između Škotske i Izraela. Ukoliko Srbija slavi u Oslu, biće domaćin finalnog meča.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
petar

pre 4 godine

sloboda govora, na delu. sloboda ,,ima,, cenu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija