• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.02.2020

22:43

STRAŠAN DERBI, TOTALNA LUDNICA! Inter sa ivice ambisa od 0:2 do 4:2, Milanu malo jedan Zlatan! (VIDEO)

Fudbal

STRAŠAN DERBI, TOTALNA LUDNICA! Inter sa ivice ambisa od 0:2 do 4:2, Milanu malo jedan Zlatan! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Intera su u derbiju "Dela Madonina" savladali nakon velikog preokreta gradskog rivala Milan sa 4:2 u 23. kolu Serije A

Imao je Milan sve u svojim rukama tokom prvih 45 minuta utakmice predvođen Zlatanom Ibrahimović, ali Inter se na krilima navijača vratio samo za dva minuta, a potom i preokrenuo rezultat i na kraju pobedio golovima Brozovića, Vesina, De Fraja i Lukakua. 

Ovo je Milanu inače osmi meč sa Interom u nizu bez pobede, a peti poraz, poslednji put su u Seriji A savladali gradskog rivala 2016. godine. 

IBRU NE ZANIMA NOVAC I SLAVA! Zlatan želi samo da igra!

(VIDEO) ITALIJA NA NOGAMA! Ibra postigao povratnički gol i doneo pobedu Milanu!

 

Inter je nakon pobede u 23. kolu prvi na tabeli Serije A sa 54 boda, koliko doduše ima i Juventus, Lacio je treći sa 53, pa ćemo gledati borbu do poslednje kapi znoja za Skudeto. 

Posle prvih 45 minuta na ''Meaci'', Milan je vodio sa 2:0, u režiji sjajnog Šveđanina.  Milan je hrabrije ušao u ovu utakmicu, Čalhanoglu je u devetom minutu imao odličan udarac, ali stativa je spasila Inter. 

Foto: ap photo

 

 

"Neroazuri'' su uzvratili u 19. minutu, Dijego Godin je odlično šutirao glavom, gađao je donji desni ugao, ali je lopta prohujala pored stative. Samo nekoliko minuta kasnij  Lukaku je protutnjao po desnoj strani, centrirao za Vesina, koji je mogao da pita Donarumu u koji će ugao šutirati, ali on je poslao loptu pravo u golmana Milana.

''Rosoneri'' su u finišu poluvremena preuzeli kontrolu i rezultat je odmah stigao. Ibrahimoviću je prvo u kaznenom prostor Intera prosledio loptu za Rebića koji se odlično snašao i pogodio mrežu domaćina za prednost od 1:0. 


Samo nekoliko minuta kasnije, Ibra se nakon asistencije upisao u strelce.  Lopta je sve pretela sve do druge stative, Ibrahimović je ostao sam i lagano smestio loptu u mrežu za 2:0.

Ipak, Interu su u drugom delu meča bila potrebna samo dva minuta za povratak.

Marselo Brozović je golčinom u 51. minutu vratio Inter u utakmicu. A prednost Milana poništio je dva minuta kasnije Vesino, posle asistencije Alesisa Sančeza. 

Na krilima navijača domaćin je preokrenuo u 70. minutu.  De Fraj je posle kornera glavom smestio loptu u mrežu za vođstvo od 3:2.

U 90. minutu Zlatan je imao strašnu šansu, ali je glavom pogodio stativu. 

Sve dileme rešio je Lukaku u 93. minutu utakmice koji je overio trijumf svog tima - 4:2. 

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija