• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta

11.02.2020

22:20

ODLUKA JE PALA! Bundesligaš kažnjen zbog RASIZMA!

Fudbal

ODLUKA JE PALA! Bundesligaš kažnjen zbog RASIZMA!

Podeli vest

Fudbalski klub Šalke kažnjen je sa 50.000 evra zbog rasističkih ispada svojih navijača na utakmici protiv Herte

Navijači Šalkea su tokom prošlonedeljne utakmice u Kupu Nemačke vređali fudbalera Herte Džordana Torunarigu na rasnoj osnovi. Kako je naveo Fudbalski savez Nemačke, Torunariga u 85. minutu bio na meti navijača Šalkea, odnosno bilo je "majmunskih povika" upućenih tom igraču.

AKO NE BUDEM UMORAN IGRAĆU ZA REPREZENTACIJU! Kako će navijači reagovati posle ovih reči!


Takođe, Savez je upozorio Šalke da će naredna kazna biti oštrija ako se ponove slični incidenti.

Ovo nije prvi put da je Šalke u centru pažnje zbog rasizma. Predsednik Šalkea Klemen Toni se prošle godine na tri meseca povukao sa te pozicije zbog komentara koje je je Fudbalski savez Nemačke okarakterisao kao rasističke. On se kasnije izvinio zbog tog komentara.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PRESUDA JE DONETA! Bekam izgubio na sudu, sledi...
Fudbal

PRESUDA JE DONETA! Bekam izgubio na sudu, sledi...

Fudbalski klub Inter dobio je spor sa bivšim proslavljenim fudbalerom Dejvidom Bekamom, tako da će novosnovani klub u vlasništvu bivšeg engleskog igrača Inter Majami, morati da promeni svoje ime

11.02.2020

20:40 >> 19:57

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija