• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.02.2020

20:31

SKANDAL! OPŠTA TUČA HRVATA I BOSANACA NA PRIJATELJSKOM MEČU! Haos na terenu u Međugorju!

Fudbal

SKANDAL! OPŠTA TUČA HRVATA I BOSANACA NA PRIJATELJSKOM MEČU! Haos na terenu u Međugorju!

Podeli vest

Veliki skandal desio se u Međugorju na prijateljskom meču između Olimpika iz Sarajeva i Jadrana iz Ploča

 

Nakon samo 15 minuta utakmice koja je trebala da bude prijateljskog karaktera nastao je opšti haos. Sve je počelo verbalnim sukobom dvojice fudbalera, a nakon toga umešali su se i ostali akteri pa je bilo kasno za bilo kakvu reakciju.

 

- Nastao je opšti metež na terenu u kom su učestvovali igrači oba tima. Nakon što su se potukli starteri, pridružile su im se i rezerve. Nije nacionalistički incident, nije jedan igrač drugom opsovao nešto na nacionalnoj osnovi, već je bio sukob u žaru borbe koji se preneo na sve. Srećom pa niko nije povređen - navodi jedan od očevidaca za Radio Sarajevo.

- Lepo vreme i teren. Pravi užitak se na kraju pretvorio u sramotu. Pripadnici MUP-a nisu bili na terenu jer je prijateljska utakmica, ali i da su bili ništa ne bi mogli da urade jer je bilo kao u ringu. Brzo se smirilo i posle bokserskog obračuna nije niko povređen ili priveden - priča isti slušalac.

Olimpik je, inače, drugoligaš, dok se ekipa Jadrana takmiči u trećem rangu hrvatskog fudbala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Е, да је више оваквих "пријатељских" утакмица...?!

darezare

pre 4 godine

Strasan skandal potukli se na pripremama.Kao to nigde nije desilo.Sta onda reci za prostacko vredjanje izmedju Kosanovica i Milanovica.

Ziko Pop

pre 4 godine

Do juce vezivali zastave u cvor a sada se rokaju.ali mi je jos draze kada se muslimani kokaju medju sobom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija