• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2020

09:59

ČUVAJTE SE, SRBIN ĆE TEK SAD DA GAZI! Mitrović: Mislim da mi ovo nije najbolja sezona u karijeri!

Fudbal

ČUVAJTE SE, SRBIN ĆE TEK SAD DA GAZI! Mitrović: Mislim da mi ovo nije najbolja sezona u karijeri!

Podeli vest

Napadač Fulama Aleksandar Mitrović (25) još jednom je zatresao mrežu, ali to ovoga puta nije bilo dovoljno za pobedu, pošto je njegov tim u sredu uveče u 32. kolu Čempionšipa remizirao na gostovanju Milvolu (1:1)

Srpskom fudbaleru to je bio 21. pogodak ove sezone u prvenstvu, čime se osamio na listi strelaca.

Elita na vidiku

Čempionšip nije sprint nego maraton, a mi smo se približili cilju
Aleksandar Mitrović

Napadač "orlova" trenutno je na koti od 30 pogodaka, pošto je uz 21 u dresu Fulama od avgusta prošle godine postigao i devet za nacionalni tim. Međutim, Mitrović ističe da se ne opterećuje brojkama.

- Trudim se da ne razmišljam o tome koliko ću golova postići. Ako tim igra dobro, biće šansi i ja ću zatresti mrežu. Mislim da mi ovo, ipak, nije najbolja sezona u karijeri. Čini mi se da sam u Anderlehtu postigao oko 20 golova u prvenstvu i još deset u Ligi šampiona i Ligi Evrope. Ipak, nisam opsednut golovima. Kada je napadač opsednut golovima, obično ih nema - poručuje Mitrović.

REMI FULAMA I MILVOLA! Nastavlja se bitka za ulazak u Premijer ligu, novi gol Mitrovića!

ZAVRNE RUKAVE I DOBIJE BITKU! Trener Fulama nahvalio Mitrovića!



Fulam se ove sezone bori za povratak u elitni rang takmičenja, a trenutno sa 56 bodova deli drugo mesto sa Lidsom. Prva dva tima u Čempionšipu idu direktno u Premijer ligu, dok ekipe od trećeg do šestog mesta igraju baraž.

- Jasno je da moramo da imamo Lids negde u podsvesti, ali je primarno da mi naš posao odradimo kako treba. Ako budemo igrali našu igru, sve će biti dobro. Poznajemo ligu, znamo šta možemo da očekujemo. Predstoji nam težak posao. Ova liga nije sprint nego maraton, a mi smo se približili cilju i do sada smo odradili odličan posao - zaključio je najbolji strelac Fulama.

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Iko

pre 4 godine

Prvo pogledajte sta je profulao pa onda hvalite Tragicar

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija