• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2020

22:26

(VIDEO) BRUTALNI DORTMUND NE ODUSTAJE OD TITULE! "Milioneri" pokerom ispratili Kostića i Gaćinovića!

Fudbal

(VIDEO) BRUTALNI DORTMUND NE ODUSTAJE OD TITULE! "Milioneri" pokerom ispratili Kostića i Gaćinovića!

Podeli vest

Fudbaleri Borusije Dortmund bili su i više nego ubedljivi u pobedi nad Ajntrahtom iz Frankfurta (4:0) u 22. kolu Bundeslige

 

Nakon poraza u prošlom kolu od Bajera iz Leverkuzena, ekipa Dortmunda brzo se oporavila i spakovala četiri gola Ajntrahtu na svom "Vestfalenu" u zaista sjajnoj atmosferi koju su priredili domaći navijači.

HRVAT KOJI JE KRVNIČKI NAGAZIO PAVKOVA I "POMOGAO" ZVEZDI NAPUŠTA SALCBURG! Štoper austrijskog šampiona ide u Nemačku za 10.000.000 evra!

Koliko je Borusija bila nadmoćna govori podatak da je tim iz Frankfurta samo jednom šutirao ka golu protivnika za 90 minuta i to pored gola, pa golman Burki praktično nije ni morao da dolazi na meč.

Foto: Reuters

Mladi Erlind Haland nastavio je sjajnu formu pa se ponovo upisao u strelce, a pored njega strelci su bili Lukaš Pišček, Džejdon Sančo i Rafael Gereiro. Filip Kostić i Mijat Gaćinović bili su starteri za poraženu ekipu, ali nisu mogli gotovo ništa da urade protiv moćnog rivala.

Ovim trijumfom Dortmund je došao na bod od prvoplasiranog Bajerna iz Minhena koji ima utakmicu manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija