• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2020

10:59

BEZ POMILOVANJA! Kosanović i Bondžulić suspendovani do sredine marta

Fudbal

BEZ POMILOVANJA! Kosanović i Bondžulić suspendovani do sredine marta

Podeli vest

Komisija za žalbe FSS potvrdila je tromesečne suspenzije trenerima niškog Radničkog i Javora, Miloradu Kosanoviću i Igoru Bondžuliću

Komisija je ostala pri stanovištu prvostepenog organa da bi tromesečna suspenzija imala vaspitno dejstvo i predupredila ponavljanje prestupa, prenosi Žurnal.

KOSANOVIĆ U SVOM STILU: Dobili smo igrače umesto igrača, ne znam da li smo dobili pojačanja!

STANKOVIĆ OVERAVA POKLON OD MILOJEVIĆA! Novom treneru prvaka Srbije trofej ostavljen u amanet!


Podsetimo, Kosanović i Bondžulić verbalno su se sukobili posle skandaloznog meča u Ivanjici i pobede Radničkog sa neverovatnih 7:0.

Kosanović se potom obrušio uvredama i na navijače Javora, pa mu nije pomogla ni smehotresna stavka u žalbi da nije zabranjeno svađanje sa publikom. Usledile su žalbe, ne i usvajanje iste, pa posle u najmanju ruku čudnih 0:7 i izjava koje su pratile taj susret, uvodnih šest kola drugog dela sezone neće biti ni Kosanovića, ni Bondžulića pokraj terena.

EVO ŠTA NAS SVE ČEKA U NASTAVKU ŠAMPIONATA SRBIJE! Sadik hoće titulu, a Kaluđerović presto!

KAO DETE MI JE BIO DOK SE NIJE NADUVAO, ONDA JE PROLUPAO! Kosanović podigao prašinu pred superligaško proleće!

 

Bondžulić će propustiti duele sa Napretkom, Mladosti, Radom, Spartakom, Radnikom i Čukaričkim, dok će Kosanoviću biti zabranjeno da se pojavi u restriktivnom prostoru na mečevima sa Spartakom, Čukaričkim, Vojvodinom, Inđijom, Partizanom i Mačvom.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
No1

pre 4 godine

Ne secam se da je Tralalatovic dobio toliku suspenziju posle svih cirkusa koje je pravio...a da,on je clan partije .

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija