• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

21.02.2020

15:47

VOŠA SE NEĆE PREDATI! Drinčić: Zvezda ima svoje planove, ali i mi imamo svoje!

Fudbal

VOŠA SE NEĆE PREDATI! Drinčić: Zvezda ima svoje planove, ali i mi imamo svoje!

Podeli vest

Kapiten fudbalera Vojvodine Nikola Drinčić rekao je danas da očekuje težak meč protiv Crvene zvezde i dodao da će utakmica biti dosta drugačija u odnosu na onu iz prvog dela sezone

- Raspoloženje u našoj ekipi pred ovu utakmicu je sjajno. Dobro smo odradili pripreme i zabeležili pobedu u prvom prolećnom meču, što nam je bilo jako važno, tako da je za sada sve u najboljem redu. Što se tiče utakmice protiv Zvezde, očekuje nas jako težak meč. Oni imaju neke svoje planove, ali i mi imamo svoje, pa ćemo videti ko će biti uspešniji - rekao je Drinčić, prenosi klub.

U derbiju 22. kola Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra gostuju ekipi Crvene zvezde. Vojvodina je treća na tabeli domaćeg šampionata sa 45 bodova, dok su crveno-beli prvi sa 58.

U prvom delu sezone, Vojvodina je poražena od Crvene zvezde na "Karadjordju" sa 1:2.

- Ovo će sigurno biti dosta drugačija utakmica u odnosu na onu iz prvog dela sezone. S promenom trenera, Zvezda je promenila i stil igre i dobila neku novu energiju, dok smo mi sa našim šefom nastavili ciklus koji smo započeli i sada se još bolje poznajemo, te mislim da bolje i ispunjavamo njegove zahteve na terenu - rekao je Drinčić.

Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine igra se sutra na stadionu "Rajko Mitić" od 18.00.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija