• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2020

16:31

(VIDEO) HAOS U NEMAČKOJ! Dve trudinice povređene u tuči, navijači se jurili po tribini tokom utakmice!

Fudbal

(VIDEO) HAOS U NEMAČKOJ! Dve trudinice povređene u tuči, navijači se jurili po tribini tokom utakmice!

Podeli vest

Veliki haos nastao je u Nemačkoj, tačnije u Hamburgu gde se igrao meč druge lige između domaćeg Hamburgera i Santk Paulija

 

Dan pred utakmicu, u petak uveče, nastao je haos na ulicama grada pa su morali da reaguju vatrogasci i policijali. Jedan od napada desio se u pabu gde je sedelo 20 navijača Hamburga, ali i veliki broj "običnih" gostiju.

DEČKO, TI SE SA NAMA ŠALIŠ? Haland tvrdi da može još bolje!

Petnaest huigana sa kapuljačama napalo je restoran, tražili su sukob sa ultrasima HSV-a, a posle brze reakcije policije, obe grupe su pobegle. Ipak, u tuči je povređeno nekoliko osoba, čak su dve trudnice bile blizu epicentra dešavanja i završile su sa lakšim povredama.

Nije se tu čitav haos smirio, pa je ove subote na utakmici usledio napad na tribini gde su se huligani jurili.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija