• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta

23.02.2020

21:10

LUDILO U LONDONU! Everton vodio, a onda je usledio preokret "tobdžija"!

Fudbal

LUDILO U LONDONU! Everton vodio, a onda je usledio preokret "tobdžija"!

Podeli vest

Fudbaleri Arsenala pobedili su na svom terenu Everton sa 3:2, u utakmici 27. kola Premijer lige

Everton je poveo već u 49. sekundi golom Dominika Kalverta-Luina, a Arsenal je preokrenuo rezultat za šest minuta. Prvo je izjednačio Edi Nketija u 27. minutu, a gol za vođstvo postigao je Pjer Emerik Obamejang u 33.

(VIDEO) ROMA DEKLASIRALA LEĆE! Kolarov spakovao "lepoticu" u mrežu!

Gostujući tim izjednačio je preko Rišarlisona u četvrtom minutu nadoknade prvog poluvremena, a pobedu londonskoj ekipi doneo je Obamejang, svojim drugim golom na utakmici u 46. minutu. Arsenal je ostvario tek osmu pobedu u prvenstvu i deveti je na tabeli sa 37 bodova. Everton je pretrpeo 11. poraz i zauzima 11. mesto sa 36 bodova.



Ranije danas Mančester junajted je pobedio Votford sa 3:0, a istim rezultatom Vulverhempton je pobedio Norič.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija